Nyttiga sidor del 1. Bug me not!

Det här med internet är ju fantastiskt när det gäller att hitta information, tyvärr dock så hamnar man ofta på nått forum eller liknande som kräver att man skapar ett konto och registrerar sig för att få läsa.
Detta är sjukt irriterande och onödigt då man snart kommer ha oändligt med användare överallt, och dessutom kan det vara riskabelt då de flesta (iaf väldigt många) använder samma lösenord till alla ställen, och om då någon av dessa forum/sidor har lite minde säkerhet och någon illvillig person kommer åt lösenordet så kommer de ju in överallt.

En lösning på detta är bugmenot , skriv in sidans URL (adress) och se om det finns något användarnamn där som man kan låna, finns det inget så gör oss andra en tjänst och skapa ett och dela med dig av det på den sidan!
Självklart då med ett "neutralt" användarnamn och lösenord som du inte använder nån annanstans.

Kör ni med Firefox kan man installera bugmenot som en add-on där man sen bara högerklickar på en inloggningsruta och väljer "login with bugmenot". Mycket användbart!!
Hitta det här


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback