Semester

Jag har nu semesetr i ca: en månad och denna blogg kommer högst troligt inte att uppdateras på några veckor. Men jag komemr tillbaka pigg o utvilad så småning om. Glad Sommar! //P

iPhone 2.0 nytt nyhetsbrev från telia.

Det senaste nyhetsbrevet från telia innehåller samtliga priser står det. det som är nytt är så vitt jag kan förstå att man nu ser vad det kostar med vanliga abonnemang också, för dom (oss) som tyckte att telia drog till med ett gigantiskt överpris på de specialanpassade abonnemangen ska det alltså finnas alternativ.

Hela tabellen finns här

som det ser ut så kan man inte köpa en iPhone utan att få minst 18 månaders bindningstid. känns sjukt med tanke på att jag och många med mig ofta byter telefon minst var 18de månad, visst vissa har hängt med längre men jag vill inte skriva avtal på en så lång tid utan att vara säker på att ajg vill ha den så länge.
Alternativet verkar vara om man har mer än 3 månaders bindningstid, då man ska kunna köpa en iPhone 3G till följande pris (med bibehållen bindningstid):
iPhone 3G 8 GB: 4695 kr
iPhone 3G 16 GB: 5495 kr

Här kan man ana priset på telefonen lös, utan bindningstid. Och detta är alltså ljusår över herr Jobs utlovade priser.

Nä Telia, har en känsla av att ni lyckats avskräcka en hel del personer med detta. Kommer givetvis vara massor med folk som köper denna, men inte i den utsträckning det hade kunna vart.'

"iPhone 3G kommer inte att kunna köpas med Telia Refill.
Eventuella rabattavtal på telefoner kan inte kombineras med iPhone 3G."

Dumheter..

Nä nu ska jag vara lite irriterad på detta nån minut innan det är dags att sätta igån med jobbet!

//P