Vuxenpoäng eller lyxfälla?

Tjena bloggen.

så vad har hänt sen sist? inte massor kanske .. men iaf så hade jag ju ett litet möte med en leverantör, gick bra! läste på lite innan :) dessutom var ju "direktören" också närvarande o pratade så jag pratade mest om inköpningen o liknande, o det kan jag ju rätt bra :) Fick en faktiskt rätt fin keps.. .. iaf ovalnligt fin för att vara en reklamkeps!

Tillagade igår i brist på all form av fantasi vad gäller mat någon mystisk maträtt bestående av falukorv chorizo o nudlar .. blev faktiskt över förväntan gott! mm
Idag lurar jag lite på tacos, är ju ändå fredag! o det brukar vi ju äta då, i alla fall om vi är vi två , älskling o jag.

Hämtade ut ditt HM paket älskling! trots att det stod i smset att leg krävdes så sa hon ingenting alls även fast hon såg att det stod Johanna på paketet.. tyckte jag var lite dåligt nästan!

Till rubriken.. Min ekonomiske rådgivare / far har nyligen skaffat ett nytt kreditkort så jag funderade varför.. vilket resulterade i att jag också ansökt om ett sådant nu :D
Motivering: GE Moneybank (reklam... jaja men de har bäst betyg av alla "banker" i en massa test när det gäller kort)
har till skillnad från min bank (de flesta banker) INGEN årsavgift,
inte heller tar de ut nån avgift vid betalningn med kortet,
ingen avgift vid automatuttag utomlands (alla andra gör det --- nästan... )
kort sagt .. ett helt avgiftsfritt kort! dessutom har de lika som andra reseförsökrnignar o sånt när man betalar resor med det.
nackdelen är då att man handlar på kredit hos dom och man får välja en kreditgräns, man får sen en räkning i slutet av månaden man ska betala.
egentligen ingen nackdel alls sålänge man betalar den, vilken man har 60 (!!) dar på sig att göra. efter det är det 15% ränta .. men så långt ska det ju inte behöva gå ..
så bara fördelar så vitt jag kan se .. ska prova ett litet tag iaf o säger väl eventuellt upp det vanliga kortet sen.

Idag tar man tydligen studenten här i stan:) massa glada svartvita människor på bilflak som berättar för alla att dom är fan så bra som gjort jusst det! glada minnen komemr tillbaka när man ser dessa lyckliga människor :D

Saknar dig älskling, blir tommare för varje dag som går! ända trösten är att jag får ju faktiskt träffa dig om en vecka!
ser fram emot det!
älskar dig så mycket!
puss!

cheers
//P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0