Ändrade rutiner

I morse förändrades allt .. det som annars  verkade vara en vanlig dag förvandlades till nånting nytt och outforskat..
Egentligen började det hela igår eftermiddag..
nu har uppmärksamma läsare kanske förresten märkt att man aldrig (denna vecka) annars får veta nått som hänt på eftermiddagarna eller kvällarna .. utan jag brukar hålla mig till dagen jag bloggar .. idag blir ett liiitet undantag.
det var så här att .. jag i ett tillfälle av plötslig tristess igår eftermiddga slog på tvn o såg att oj .. det är ju star trek, jaja säkert en repris från i morse tänkte jag .. eftersom jag som bekant brukar titta på det på mornarna..
Men icke! det var ett hittills osett avsnitt! oj tänkte jag såklart! oj oj .  ..- så jag tittade på det.
än så länge inga nyheter ..
Men  så i dag .. när jag som vanligt slänger mig framför tvn i brist på annat att göra och ska titta på star trek så visade det sig att det var en repris från det igår eftermiddag .. aj aj aj ... vad ska jag nu göra??? allt är ändrat!
jaja zappade lite .. det visade sig att det började nån wes craven (ni vet han som gjort scream och sommarfilmerna) rysare på canal +. Red Eye, har iofs sett den med .. men inte lika nyligt så jag kollade på den ett tag .. tänkte att det blir ju iaf snart tintin och blue water high på ettan .. men vad händer då? joo Nic har helt plötsligt börjat läsa min blogg visar det sig för han har bytt ut dessa serier mot nått skit om djungeln och några barn som ska bestiga nått berg. suck .. ingenting är som det ska ..... tittade klart på filmen istället ..
förresten visade det sig under den lilla tid hej hej sommar beskådades att det numera är grill, tält och paddelförbud på vägrenens camping (som Nic bedriver), inte lätt att vara gäst där :) dessutom har paradej boys match imorron .. spännande! mango såg het o taggad ut!
efter filmen var det iaf Angel på tv .. så nått var som det skulle ...

Efter denna smärre chockstart på dagen tog jag Bamse ut på promenad för att samla mig lite. och vad händer då .. jo när vi kommit halvvägs hoppar nån liten pyttehund över sitt lilla staket o kommer farande i 340 mot oss. jag o Bamse tittar fånigt på den lilla saken  som kommer farande .. sen tittar vi på varandra o sen åter på den lilla saken som nu är uppe i 380 .. minst .. när det är en meter kvar börjar den bromsa och kommer liksom in på ställ :) lite lustigt faktiskt .. bamse säger hej! och den lilla saken svarar artigt genom att lukta Bamse i arslet. sen kommer en ägare ut ber om ursäkt, undrar om Bamse är en tik och säger slutligen nått om nån katt jag inte riktigt uppfattar innan han tar den lilla saken med sig o går hem.

Nu måste jag sluta för gumman ska ut o klippa gräs på planen här brevid, i en maskin som tydligen är svårkörd. För alla som hör talas om det har börjat skratta :)
så jag ska beväpna mig med en kamera o kolla hur det går för henne!
puss J, älskar dig!

hej


solen verkar leta sig hit igen....

När man inte har nått annat att prata om brukar man ju som bekant gärna prata om vädret istället...
tyvärr harjag inget mer att säga om vädret heller..

Sniglarna i Hej hej sommar har visat sig vara fotbollslaget paradej boys. tror de heter så .. låter iaf som om det är vad han säger när han pratar om dom .. fortfarande bara tintin och blue water high dessutom .. variation är livet heter det ju .. det verkar inte han Nic ha hört .. iofs kanske inte så många brukar säga det heller .. hittade antagligen på det nu.

Igår kokade Eva jordgubbssylt! mmm! o jag o gumman min skrev lappar till burkarna .. Johanna tyckte det var jättekul o slrev jätterolia lappar hela tiden .. jag var inte fullt lika bra på det :) men jag gjorde ett strålande jobb med att tejpa fast lapparna på burkarna iaf!

Har idag också lagat lite köttbullar me stuvade mackaroner. och så har jag promenerat med Bamse .. så dagens sysslor är egentligen avklarade så fort jag skrivit klart denna blogg .. bloggen är helt klart en daglig syssla för om inte den utförs korrekt och regelbundet brukar en viss flickvän vara på mig direkt!

Johanna ska på nån form av "firmafest" för de på hennes avdelning efter jobbet idag .. hoppas på att hon kan smita undan efter kanske bara nån timma :)

Det var nog allt nu

luv u j

//P

Regnet det bara öser ner

Det har regnat hela dan idag! hela hela tiden!

helt sjukt va de regnar .. va kommer allt vatten ifrån?? o det ska tydligen fortsätta såhär några dar till.

Det börjar hända saker med crossen iaf .. har helt plötsligt fått tre intresserade som hört av sig .. kors! synd att jag inte visste det igår då den första av dom hörde av sig .. lovade att han skulle få den för ett ganska lågt pris då det inte verkade höra av sig nån annan .. Men men .. vore hur som helst lite skönt att få loss de pengarna så jag kan åka o resa!

Hej hej sommar var inte så kul idag ... han hade några sniglar i ett akvarium som gympade .. missade dock om det var samma sniglar som ifjol .

Däremot visade han samma "filmer" som igår! tintin och blue water high .. hur kul är det? tänk på alla 25-åringar som kollar på det där som inte tycker dom serierna är så bra! de kanske vill se på katten gustav till exempel! tänk på dom! säger bara det!


Bamse ligger bakom mig o sover. ser jätteskönt ut. lite avis.


Själv ska ajg nog gå ut på altanen o sova o lyssna på regnet som smattrar på taket.
zzzzzzzzzz

tjo

love u j


Semester!

Presentationen gick bra, hade ju övat en del innan så det var inga problem. Skönt att ha det ur världen.

Jaja, 01.54 Natten mot midsommar satte jag mig på tåget mot Halmstad. Själklart sitter det nått fån mittemot min plats.. nån sån "skäggfrisyr" som gjorde att han såg ut som .. ja .. vet inte riktigt .. men en hel del skägg runt munnen .. men ingen annanstans .. och detta taget till sin överdrift .. dessutom sov han .. så han gapade.. stort :) och han hade jättestora hörlurar på sig.. Detta tillsammans gjorde att han såg helt enkelt skitdum och asrolig ut :D Det mindre roliga var att han tatt av sig skorna o lagt upp fötterna på bordet, de var alltså då med andra ord i princip mitt i mitt ansikte då han var mittemot mig. Som tur är vaknade han till lite när konduktören kom o tog bort sina fötter.
En hel drös med timmar senare med ganska knapphändig sömn var vi i Göteborg. och som tur är ropade den snälla lokföraren (eller vem det nu är som ropar) ut varifrån anslutande tåg mot halmstad gick .. tur var det för det stod inte inne i centralen eftersom Halmstad bara är en "bistation" på väg till Malmö o Danmark..
Bestämde mig för att kosta på mig en kopp kaffe. Hittade två alternativ.
Alt. 1: Pressbyrån, 12.- men är alltid äckligt.
Alt. 2: Espresso house, eller var det hette .. en kopp nybryggt svart vanligt kaffe. 28.-
Vägrar betala 28 spänn för en kopp varmt vatten med kaffe till ett värde av kanske 7 öre... så det blev alt. 1. inte helt otippat var det ganska äckligt.
nåväl. halv 10 bar det av mot halmstad i nästa tåg! vi for iväg med vindens fart! swiiisch! sa det bara!! i en 8 minuter. sen stannade vi p.g.a. tågmöte i 12 min. jag kunde inte låta bli att fundera över varför inte tågens avgångstid helt enkelt inte flyttades till 8 min senare..
jaja nu hade jag ju iaf dagens tidning att underhålla mig med av .. hade ingen egen, men herren mitt emot mig var vänlig nog att läsa den högt för sig själv. jättebra! slapp ju köpa en egen!

oj  va mycket text de blir idag.

I Halmstad tas jag emot och vi åker via Ica Maxi till stugan. Jätteskönt att fira midsommar i denna solens och sommarens huvudstad i sverige! mmm synd bara att det regnar och regnar och regnar! Det regnar till den nivå att folk pumpar vatten från sina gräsmattor... 
Men det har vi snart glömt då det dukas upp till midsommarmat och en massa vänner till familjen börjar strömma in! sill, gubbröra, färskpotatis, öl o massor av olika nubbar!
jättetrevligt!
och senare på kvällen avtar faktiskt regnet! och jag o älsklingen går ut o kollar läget, spelar lite på cokladhjul o vinner en massa godis. :D
avslutar senare natten med att gotta oss framför tvn med chips, chokladkaka och chokladlackerade ahlgrens bilar!

På Midsommardan är det faktiskt jättefint väder! jag blir tillomed bränd. helt knallröd på bröst o mage :D
blir en lugn o skön dag.
Spelade minigolf med ett annat par. Jag kickade ass och vann med (BARA) 42 slag! Babe kom tvåa med också braa 48 slag! de andra fick 52 och 58.

Söndagen är det jättesoligt o fint! jag gömmer mig i vanlig ordning i skuggan :|
Men tro det eller ej så trotsar jag naturlagarna och tar lite senare ett dopp i havet! iskallt och inte alls speciellt skönt måste väl erkännas, såg några isbjörnar som satt o huttrade runt en öppen eld på ett av isflaken som flöt förbi. .. men då detta är min enda semestervecka och detta var sista dan i Halmstad så kände jag mig så illa tvungen.

Hade en mycket trevlig midsommarhelg! tack älskling för den!

Idag är J och jobbar och jag sitter här o bloggar :) jag har nyss lagad lunch till henne o bjarne :) tänkte nu ta med mig bamse o gå o hälsa på henne igen .. har redan vart där en gång i förmiddags ..men kan inte hålla mig borta :) den gången urartade i en 3km runda.. aj aj ..
kollade lite på Hej hej sommar i morse, tyckte det var lite lustigt med lets dansk tävlingen :)

nu orkar jag inte skriva nått mer .. har jag mot förmodan missat ytterliga nån menlös detalj så tar jag de nästa gång o låssas att det hände då istället!

hej hej från solsemester i södern!

love you J

Nervös

Har inte hänt så mycket idag..

klev upp 0730 åt frukost, borstade tänderna och kollade lite på americas funniest homevideos.  sedan åkte jag till erik för att förbereda exjobbsredovisningen,
Eftersom solen sken o allt bara var bra så hoppade jag glatt ner i ett par somriga vita byxor o tog på mig en t-shirt .. bestämde mig dock för att ta med en tröja också utifall.... åkte glatt ner i hissen ..,.
När jag kom till cyckelrummet insåg jag att jag glömt att låsa den sist jag ställde tillbaka den .. blev irriterad på mig själv. cycklade bort mot erik, hamnade bakom en bil som körde sjukt långsamt mitt i vägen o lyckades se till att jag inte kunde komma förbi .. blev irriterad på honom . Kommer fram till Erik o ställer ifrån mig cyckeln, den ramlar såklart omkull o ser till att mina vita byxor blir oljiga längst ner vid foten ... blir irriterad på den o kastar en välförtjänt liten sten på den, den får ligga kvar!

Inne hos Erik börjar vi sammanställa en powerpoint presentation vilket går bra. Får senare nån form av goda biffar till lunch!
När vi äter så ser vi att nån parkerat på vägen utanför dom o sover lite middag i bilen .. vi försöker komma på nått kul bus att göra med honom .. rutan var nere så favoriten var att gå ut med vattenslangen låssas vattna blommor, låssas prata i mobil samtidigt och "råka" spruta in vatten i hans bil... sen skylle på att vi pratade i mobilen samtidigt ..  tyvärr var det ingen som vågade genomföra det.

Efter lunchen blev vi klar med presentationen och började öva på att dra den .. drog en 4 eller 5 gånger, sen var klockan nästan 17 och vi bestämde oss för att göra kväller ..
nu regnar det såklart och jag blir aldeles blöt när jag cycklar hem :(

tvätttid just nu .. byxorna blev faktiskt nästan helt rena .. blir nog bra nästa gång de tvättas!

imorron är det dags för pres. kl 8
nervös! huu . gillar inte att tala inför en massa folk .. o tydligen har hela el instutionen planerat inte att lyssna på exjobb hela dan .. aj aj .. o massa elever säkert eftersom de måste lyssna på minst två..

men emn

imorron natt bär det av mot kära fröken Johanna i Halmstad! längtar!
älskar dig gumman!  och såklart de blir mys, speciellt om det regnar :D

/Mr P


Mekaniker

Japp så har jag skruvat o vart mekaniker ett par dar på SRG. Har mestadels jobbat med att få våra givare på plats.


Igår gick det bra hela dan i princip. Två av fästena för dom var ju klara.. så jag borrade hål för dom o skruvade de på plats! gick galant! Sen började jag med lådan inklinometern sitter i ... borrade hål i den på sidan så sladden som går till den kan kopmma in i lådan. sen började jag borra hålen som den ska sättas fast i maskinen med. två små skriva som går "igenom" lådan ska den sitta i .. borrade dessa två hål och hade av en liten borr.. .. typiskt ..

gjorde gängor i hålen och tänkte skriva fast lådan .. gick inte alls då huvudet på skruvarna var för brett, slipade ner skuvarna lite och vips så gick det galant ..Under tiden hade de som sköter styrsystemet för maskinen dykt upp så jag passa också på att försöka hänga med på hur de gjorde o lära mig lite.  Blev en ganska sen dag .. var hemma vid 7 -8 snåret nån gång tror jag.


Idag kom Erik också som var upptagen igår o inte kunde vara med ...

Vi började fixa fästen för de sista två givarna, slipade o kapade o donade.. fick en del hjälp med svetsning och vips så hade vi en bra konstruktion tyckte vi ... bara att borra hål, gänga och skruva på plats ..

vi började borra .. skulle bara vara två hål .. gick segt o trögt .. dålig borr o allt va de va.. men efter många om o men fick vi två hål o jag börjhade gänga .. första hålet blev kanon! andra hålet gick lite segare .. riktigt tunkt emellan åt.. bäst att vara försiktig så att inte gängtappen skulle gå av .. sen gick den av .. satt kvar i hålet o jävlades .. nåväl.. nya friska tag .. det första hålet bliv ju bra så vi använde fortfarande det och borrade bara ett nytt hål brevid det misslyckade .. den här gången ville vi ju inte misslyckas igen.. så vi tog det jättelugnt .. men inget hände egentligen .. vi smorde o donade .. gjorde ett lite större hål för säkerhets skull .. nu började det gå att gänga där också .. jätte bra och försiktigt i 1 mm sen gick den gängtappen också av .. satt kvar i hålet o hånlig.. nu börjar patrik bli less o vill inte va me längre.. börjar drömma sig bort till Halmstad o flickvännen ...

nåväl ..

Vi borrade två nya hål.. började gänga .. men insåg att det inte gick så bra nu helelr så jag överlät hela gängningen åt min far som är duktigade är jag .. trodde jag .. 10 min senare var ytterligare en gängtapp av ..

Nu bytte vi taktik o borrade två nya större hål för att använda större skruvar vilket leder till att gängtappen som ska fixa gängorna också måste va större .. o starkare .. och kors i taket, halleluja så lyckades vi! fort satte vi vårt fäste på plats o började skruva men insåg snart att hålen var lite för tätt .. bara nån millimeter .. så vi slipade helt enkelt upp fästet lite så löste det också sig ..

Utöver detta hans inte så mycket med idag .. förutom att kollal lite på de som höll på med styyrsystemet och fixade lite med elen med elkillen.


Nu är jag hemma igen, Elin har fått vatten så hon piggnar nog snart på sig hoppas jag .. hon såg lessen ut när jag kom hem .. :)

Älskar dig Johanna .. snart kommer jag :)


Björnjakt

Aningen otippat har  min kära flickvän vart ute o jagat björn i helgen ..
tror ni mig inte?
bildbevis


Även Bjarne som vid förtsa anblicken skulle kunna misstas för en djurvän har fått tag i bössan denna helg ..


Slapparhelg

Då har det vart helg igen .. är i och för sig fortfarande det. Har vart en skön slapparhelg ..
 ganska händelsefattig .. så det blir ingen lång blogg idag..
I Fredags satt jag och Erik N o spelade en massa tvspel , Colin McRae och Mashed drack nån öl och lagade mycket god mat .. nån form av chorizogryta (undrar hur man stavar det....)
Vi avslutade kvällen med att titta på Rainman som gick på nån kanal.
Igår satt vi hemma hos erik istället .. det var fint väder så vi satt utanför honom och rökte lite vattenpipa o spelade gitarr. Sen beställde vi pizza o kollade på film :)
Såg på Next, nått thrilleraktigt skule jag tro, Men nicholas Cage. Han var nån lirare som kunde se 2 min in i framtiden .. nått som FBI såklart tyckte verkade praktiskt .. men han var inte så intresserad av dom .. den var faktiskt riktigt bra! halvdant slut .. men bra annars!
och det var i princip denna helg...
idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig för än ..
Men imorron bär det av upp till arbrå igen, stannar öer natten hos far då jag ska vara dä på tisdag också .. Hoppas Elin överlever det! Jag har dragit ner periennerna åt henne, ska ställa fram ett glas vatten också tror jag .. vet inte vad det skulle göra för skillnad .. men det verkade lite kul  :)

Puss Johanna, Saknar dig!

that's it!

jag är underlig för att..

inte helt otippat nått från min kära sambo....

REGLER: Som utmanad ska du nu skriva sex st underliga/egendomliga saker om dig själv i din blogg. Där ska du samtidigt lägga till dessa regler. Utmana själv sex nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka! Lägg till deras namn i din blogg så att folk kan kolla vem som är utmanad.


1. Alla mina kompisar heter Erik (nästan)
2. Jag glömmer allt som är viktigt, men kommer ihåg små lustigheter jag hittar/läser nånstans. som att medelhastigheten i london idag är lägre än den var på tiden man hade häst och vagn.
3. Om jag gör nånting, vad som helst, och komemr att tänka på nått annat jag borde göra har jag en förmåga att släppa allt jag håller i precis där jag är då så jag aldrig hittar det igen ... har till exempel en gång hittat telefonen i kylen efter ett sånt tillfälle..
4. Jag tycker att ett par jeans för 400.- är dyrt och på gränsen till onödigt .... men saker/mojänger som kan låta eller blinka .. prylar hhelt enkelt, får kosta vad de vill.
5. Jag får fantastiska raseriutbrott på saker .. vilket inte går bra ihop med att jag också är klumpig och klantig
6.  --- lägger in en till senare. --- kommer inte på nått mer underligt med mig

Jag utmanar: Erik B, Erik N, Erik H, Erik W, Linn och Martin
eller egentligen ... jag utmanar de som läser min blogg .. tror inte det är 6 personer faktiskt ..

En händig man

Har idag gjort åstadkommit följande:
06:20 vaknar jag av nån låt på telefonoen som skulle väcka mig .. vilket alltså var bra.
kliver upp .. trött.. irrar omkring lite ..  rakar mig, Johanna tyckte jag såg orakad ut igår på webkameran :D . Nu r jag prydlig igen!
äter lite frukost, två frallor o två muggar kaffe, kollar på slutet av Conan o'Brien.
07.25 går jag ut och blir uppplockad av Erik och vi åker norrut till Arbrå och SRG.
Dagen på SRG går åt till att fundera ut placiering av givare til exjobbet och att konstruera fästen för dessa .. Gick sisådär bra .. har "skapat"  nästan alla fästen.
Gabriel berättar på lunchen att det i funäsdalen idag har kommit 4 cm nysnö... skönt att inte bo där ibland :) Fy för snö i juni!
Jag äter i nachotalrik och i vanlig ordning äter jag gladligen upp av denna mastodontportion och blir äckligt mätt. Lyckligtvis behöver jag antagligen inte laga till nån middag iaf idag.
På vägen hem stannar vi givetvis på ica i arbrå i köper en varsin påse Brio. nått vi gjort varje med exjobbet hittills!
När vi sätter oss i bilen igen upptäcker Erik att jag tydligen lyckats, utan att märka det, få upp ett sår jag fick när vi bygde på hans altan och skapat två små blodfläckar i bilen. En på dörren och en på säten .. märkligt ..
nåväl.
Vi stannar på Statoil i Bollnäs och ber att få ett medel som kan tvätta bort blod i bilen.... Han i kassan reagerar inte alls på detta .. tråkig människa...  utan funderar ett tag och vi köper nått medel han egentligen inte tror kommer fungera.
Lyckligt nog för mig så fungerar det ändå och efter ett antal behandligan är fläckarna borta och jag kan sova gott inatt också.. behöver iaf inte tänka på att jag sabbat bilen :)

strax före 8 är jag hemma igen och här är jag nu.

häppåre..

puss Johanna


Den stora konsten att inte göra någonting

Så var det tredje dagen i "ensamhet", har en känsla av att jag hade kunnat göra mycket mer på dessa dagar än jag gjort .. :) men det är skönt att bara slappa ibland också! Dagarna brukar börja med att jag vaknar vid 07:06, det är en miljard komma trettioåtta grader varmt i sovrummet .. jag kliver upp o dryper omkring ett tag.. en haltimma senare inser jag att balkongdörren åkt igen så jag öppnar den känner luftdraget och tänker "aaaaaaaaaaahhhh" sen påminner jag mig själv om att lägga en sko elelr nått ivägen sp den inte ska åka igen nästa natt också. 10 min senare glömmer jag det. Sen kollar jag mailen, har inte fått någon. muttrar .. kollar på startrek 08.30 till 09.15, sen frukost två frallor o lika många muggar kaffe.  sen är dagen igång och det är dags att slappa! fram till att jag går o lägger mig nångång efter midnatt .. när värmen lagt sig lite :) och kommer givetvis inte ihåg att se till att balkongdörren inte kan slå igen.

I måndags var jag i alla fall o kollade på Pirates of the Caribbean - At Worlds End. Många gillar tydligen inte den.. Jag hör inte dit :) tyckte den var riktigt bra, dock var det väl ett par saker som var lite lite lite väääl otroliga bara. o jag tycker inte johnny fick vara med så mycket som jag skulle vilja.. det är ju faktiskt det flumhuvudet till människa  som gör dessa filmer så bra som dom är. Men annars var den kanoners! och riktigt rolig emellanåt :) den rekomenderas!
appropå det måste jag se Fear and Loathing in Las Vegas snart igen, för länge sen nu!

Senare den måndagen .. runt 00.00 tiden nån gång drog ett läckert och trevligt åskväder hit. Satt på balkongen o tittade på vackra blixtar o försökte fota några med moobilen :) gick ju sådär bra som man skulle kunna anta att det skulle gå .. men jag fick iaf nån bild som visar hur ljust det blev av blixtarna .. dock ingen blixt.

Igår hjälpte jag Erik B att bygga på deras altan. Vi la lisolering, plank och värmeslingor till golvvärmen. Det var faktiskt kul! skönt med nått att göra igen. Fick ju också användning av skruvdragaren o arbetsbyxorna :) det är ju itne varje dag numera direkt .. :)

annars går dagarna till stor del åt att spela gitarr :) hehe undrar vad grannarna egentligen tycker om det ..
Elin har producerat en massa tomater nu .. men alla är fortfarande knallgröna. Hoppas på att nån ska hinna bli ätbar innen jag drar söderut.

Imorron bär det av till SRG igen för att fixa lite fästen till givare o sensorer för vårt exjobb. ska också bli kul!

Idag är det inte heller lika varmt .. jusst nu iaf .. så jag hoppas på att få en sval o skön natt inatt. Inte för att jag hoppas på dåligt väder för det ... men det är ju såååååååå vaaaarmt i sängen! kan inte sova då!

Saknar dig Johanna! ser fram emot att komma ner till halmstad vid midsommar!
Kör hårt me Kajsa och backa försiktigt!
pus!

tata

Gräsänkling Blues

Exjobbet är inlämnat i fredags! känns mycket skönt att vara klar me rapporten!

I helgen var Johannas föräldrar här, och på lördagen över dan kom också mina. Första gången de träffades :) Vi var allt lite oroliga över hur det skulle gå. Men det vara kanonfint väder hela helgen och på lördagen grillade vi fläskfile, korv o karre och hade potatissallad och vanlig sallad! det var faktsikt jättegott och jättetrevligt! hade riktigt tur med vädret. tokvarmt på dan, och sen på kvällen när vi åt så svanlade det av lite och gblev riktigt behagligt ..
Till o med så jag småfrös lite senare på kvällen.

Nu har Johannas föräldrar åkt tillbaka hem .. och de tog med sig Johanna :(  Så nu är det väldigt tyst o trist här i två veckor innan jag åker ner till dom. Vet itne riktigt vad jag ska hitta på för nått .. men det får väl lov att lösa sig!
saknar dig gumman!
puss

Alea iacta est

image12Fortfarande underbart väder! fantastikst skönt!
Grattis alla som tar studenten idag och imorgon! Speciellt Ann och Martin!
Ni har verkligen tur med vädret! Kalas hela veckan!
och speciellt kul är det ju med kalas när det faktiskt är kalasväder!
Grattis till er !

Midsommaren känns hoppfull nu igen! ska ner till Halmstad o midsomra i år igen!
Har beställt tågbildet som inte alls var så dyr som jag befarat! åker natten till midsommar kl 02.00 :) framme i halmstad vid 11 snåret, lagom till nubben! (o sillen o det dära)

Exjobbet är i stort sett klart! Rapporten känns klar och skall lämnas till opponent och examinator imorgon! det känns mycket bra. Nu är det bara lite föröberedande infrör presentationen kvar. och lite fixande med maskinen som är lite försenad .. ska bli riktigt kul att se hela systemet "in action" så småningom!

Imorgon kommer Bjarne o Eva, johannas föräldrar, hit. o på lördag kommer mina föräldrar.. ska bli kul att presentera dom för varandra för första gången :)

För de som undrar över rubriken så satt vi nyss o spelade yatzy ute på balkongen och J råkade tappa en tärning som glatt studsade ner på balkongen under oss :) Man kunde rikigt se hur glad eländet var när den studsade omkring ... JERONIMOOO!!!!! FREEEEEEDOOOOMMM!!!! skrek den när den slutligen hoppade ner på balkongen under ...

tjipp!


Feeling hot hot hot

image5Vaaaarmt! mm skönt me lite sommar! har legat hela dagen i boulogner o solat, .. i två timmar eller nått sånt :) har också hunnit gå på kalas hos Elin som fyllde 22 år!
grattis Elin!
Helgen var ganska lugn! mycket boulogner, kubb och Yatzy! var på en liten "grillfest" i lördags, även där blev det lite kubb! mycket bra köp faktiskt det kubbspelet!
det var mycket trevligt! älskar allt som är grillat! det blev en TexMex Flintastek, jättegott!!

image4
igår fyllde Mor år! grattis grattis! hoppas det var en mycket bra dag!
Vädret gav ju i alla fall rätt förutsättningar för en bra dag!


Tro det eller ej! Men jag är faktiskt lite brun, inte bara röd, även om jag givetvis är mestadels röd.. :) men jag är också rätt brun! Personligen tycker jag att jag är skitbrun! men det tycker nog inte vanliga hardcore soldyrkare.

Om en vecka har Johanna åke hem,.... :( trisst .. inte bara kul med sommar .. speciellt inte denna .. varken Johanna eller sol eller kompisar att umgås med .. bara jobb jobb jobb.. Men som man brukar säga, efter sommar kommer höst! bara att bita ihop så blir det mörkare sen!  eller hur det nu var man brukade säga ..

tjaba

Sommar och sol!

Sådär, då var det Juni! officiellt sommar med andra ord! och dessutom är det soligt o fint.
Till och med våran tomatplanta Elin i köksfönstret har vårkänslor, hon har fått sin första tomat idag! en pytteliten knallgrön en .. men dock! så vi har firat henne hela eftermiddagen med tacos och chips! Det är nämligen så tomatplantor helst av allt firar!
Imorgon blir det antagligen grillning i bolougnern, hoppas nån av mina polare är i krokarna och också vill hänga på.

Det är nu mindre än en vecka kvar på exjobbet, börjar kännas som om det gärna hade kunnat få vara 23 veckor kvar istället. Men det ska väl gå an .. blir väl helt enkelt till att sitta mycket nästa vecka!

Köpte ett kubbspel idag, hoppas på att kunna inviga det imorron! vill inte skryta eller på något annat sätt få det att låta som att jag är bättre än nån annan, är inte riktigt den typen , men jag måste bara säga att jag är bättre än alla andra på kubb!  hee hee

poof
God natt!

RSS 2.0