Tack för den här tiden.

Så har det slutligen hänt, Min kära KTM har lämnat mig och letat sig vidare i livet.
Vi har haft det bra tillsammans, åkt på utflykter o motionerat :)
I fredags vart den slutligen såld! Kommer sakna min KTM men iofs har jag itne haft tid att använda den de senaste åren.. 
Jusst nu känns det ändå ganska bra med pengarna istället, de kommer med största säkerhet gå till att förgylla vår vistelse i Thailand om några veckor! MMM va ja längtar dit.
Men jag började faktiskt redan igår att spendera dom. Gick ner på stan o vimlade i Bóllnäs :) slog på stort och köpte ett par skor, ett par jeans och 6st strumpor!
Provade också en tröja/jacka vet itne riktigt vad det var egentligen :) fodrad tröja kan vi säga, på torget av en sån "torghandelskille" kostade bara 250.- o såg helt ok ut tyckte jag.. Men jag ville fundera lite på det, var inte säker på att demn passade mig så bra så jag lämnade den o gick vidare. Då sa en gubbe som satt på en bänk lite längre bort att den tröjan passade mig jättebra och att jag såg "tuff" ut i den :D haha tack sa jag :) Lite lustigt.

Johanna lyckade dessutom svindla Åhlens. Hon köpte en mössa o en halsduk som såg lika dana ut så kassörskan råkade, efter många om o men, slå in mössan två gånger, o alltså itne halsduken alls. Vilket var bra då mössan var billigare :D

Fikade lite på stan sen med mor också som visade sig vara på stan med.

Nu är det bara några dagars hundvaktande kvar! Ska faktiskt bli skönt att inte behöva tänka på den hela tiden. Massa jobbiga promenader o blä o usch!
Kattunbgarna började igår slå upp ögonen lite! roliga små rackare!

Nu kom Johanna återigen hit o vill ut o gå en eländig promenad. Ve och fasa .. men men .. inte så många dagar kvar som sagt . :)
jaja

hej dårå så länge.


Nytt inlägg, tro det eller ej

Japp, dags att skriva igen .. efter påtryckningar från olika håll.

Börjar känna mig lite varmare i kläderna på SRG nu, och har lite småkoll på vad jag gör iaf. eller vad jag borde göra. Sitter o kämpar lite med att få ordnign på olika beställningar av delar till krossarna, vilket har visat sig vara lurigare än väntat och då vissa åker till thailand hela tiden blir det tyvärr lite svårare att fråga om hjälp, det är tur att Skype finns dock :)
Är ju numera hundvakt också, till en stundom busig hund som får för sig att den ska jaga grannkatter o sånt ibland, (en gång). haha det var jag itne beredd på, hon brukar inte göra så ju.

Vi är alltså också installerade i Bollnäs där vi har en egen kock också, där är trevligt :)
Puss Johanna

vilken dålig fantasi jag har när det gäller att skriva här .. dessutom borde jag åka hem.
ger upp för denna gång.
en vacker dag kanske jag orkar skriva nått intressant och lite mer utförligt här.. men inte nu.
hej hej

Numera jobbar jag ...

Inte så duktig på att skriva här märker jag .. aj aj

Hur som haver..
har börjat jobba på SRG nu! faktiskt kul! håller på att skapa en lista över olika saker som engår i en av dera maskiner .. blir en ganska lång lista . .på 2000 saker kanske ,,.
men det är kul att göra nått "på riktigt" faktiskt, nått som behöver göras.
Måste pendla totalt ungefär 2,5 timme per dag . men det är ganska ok egentligen, läser lite böckler o så på tåget.

Stackars Johanna har lite problem med illasinnade läkare.. fan ta dom! älskar dig Johanna!

detta var egentligen det enda jag orkar skriva nu .. ska gå till tåget o åka hem snart..
har förresten gett vika för trycket o skaffat fåniga facebook.

kollade också på Knocked Up igår.. faktiskt lite av en besvikelse! trodde den skulle vara asrolig! men det var den inte .. till o med seg emellanåt. å lång!

jepp jepp

tja

Ut o resa!!!

Nu har äntligen meningen med hela sommarens jobbighet o jobbande o brist på fritid kommit! Nu har vi äntligen bokat en resa till Thailand! i november drar vi!
dyrt blev det, med helt klart värt det! 
Först ska vi spendera en lugn o skön vecka på Koh Kho Khao, en tydligen relativt "ny" turistö. Ser fantastiskt mysigt ut! o ska tydligen ha mycket bra dykning/snorkling.. me likes!

efter denna avkopplande vecka ska vi till Karon i Phuket o ha de lite mer livat :) me lite shopping o sånt!
o va ja längtar!

dessutom var det slut på vanliga flygbiljetter så vi måste köpa onödigft dyra finare biljetter som ger oss en "separat" incheckningsdisk, en lounge på arlanda :) mer benutrymma på planet, fri dryck (ej champagne) opch mat på planet o sånt där ... känns för dyrt nu men blir nog mycket roligt o skönt när vi är där!

har också vart duktiga o fixat vaccintider o tågbiljetter till o från arlanda o sånt ..  längtar!

egentligen så var väl det allt ..
Johanna ska ha tjejkväll ikväll o jag ska ut o latja med Björn.
ska nu göra nada ett tag!

tjipp!

RSS 2.0