mitt i veckan

Är det nu, onsdag med andra ord. Vilket idag betyder att cityfesten har dragit igång, men har inte märkt så mycket av den än, har inte heller vart inne i stan så det är kanske inte så konstigt :)
Onsdag betyder också att i övermorron kommer J hem igen! finally! inte kul att sitta här ensam längre!
Räknade idag ut att jag på ett år nu spenderar 25 dygn på tåget när jag pendlar! det är ju helt sjukt! nästan en månad på tåget! usch, sånt ska jag aldrig mer räkna på :D
Har inte så mycket att skriva idag känner jag så det är lite bra att jag slutar innan jag bara babblar på i oändlighet om ingenting...

hej hopp
saknar dig J!

Första arbetsdagen.

Kändes faktistk inte alls jobbigt att kliva upp tidigt igen efter semestern, kanske inte så kul, men inte heller jobbigt. Är väl utvilad o så nu :) Sen är det ju jättedåligt väder nu också, så det hade antagligen bara vart jättetrist att vara hemma också så det gör inte så mycket att det inte är semester jusst nu.
Värre för Älskling som ska vara utomhus på jobbet är det meningen och givetvis är det samma väder där, kan bli långa dagar låter det som om inte vädret bättrar på sig.
Har inte hänt så mycket på jobbet idag egentligen, pratat lite om vad som hänt på semestern med alla o så, hade såklart en jättemassa papper o inkommet gods att ta hand om men det flöt ändå på bra! Så har i princip kommit ikapp nu men känner att det kommer nog komma ganska mycket mer saker denna vecka, och en massa andra prylar som måste göras.

Tydligen har ett gäng idioter gått runt i älsklings hemby och vandaliserat o hållit på, så onödigt o dumt, dessutom vet alla vilka det är tydligen o det är ju inget stort ställe så de kommer ju inte vara så omtyckta framöver ..

jaja har inte hänt så mycket idag så det blir inte så mycket mer tror jag ..
puss J  älskar dig

//P


livet efter semestern

Vet jag inte mycket om än men det verkar vara dags att ta reda på det nu, semestern är över o kommer inte tillbaka förrän förhoppningsvis nästa år iaf.
Har vart en underbar semester!
Tillbringade största delen av den i Soliga Halmstad med min kära sambo, tyvärr regnade det väldigt mycket i soliga halmstad i år :| men det gjorde inte så mycket o solen tittade ju faktiskt fram efter ett tag trots allt!
Se så vacker solnedgång det var till exempel!Var också på marinfestival där världens största traditionsfartyg var på plats, en rysk segelbåt med 58 meter höga master!!! sjukt stor båt! riktigt läckert att se! Rix FM var givetvis på plats också och en del öltält så det var mycket trevligt!
Fick också lov (eller kanske äran :) ) att hjälpa svärfar med att lägga ny marksten eller plattsten eller va det kallas vid stugan så det blev lite slit också men blev belönad med bl.a. pizza så det var allt mödan värd :D
Var underbara veckor i Halmstad! tacksam att jag fick vara där.

Men har ju faktiskt också spenderat en del tid i vallsta och orbaden denna sommar med, det var ett par år sen nu. Jättemysigt det med. o har vart på världens bästa Abba show med herreys som förband. och kollat på johnny Logan (!!!) allt på orhalla och allt var fantastiskt bra faktiskt! liten upplevelse att sitta där o se stora världsartister på en flytande scen i vattnet med en färgglad solnedgång över orsjön som bakgrund! 
Har också hälsat på min systerson som enligt många är väldigt lik mig :D jättekul att träffa honom!

Har med andra ord haft en mycket bra semester med familj, släkt o vänner!

Nu börjar återigen arbetet, känns lite tungt men ska nog gå bra o på fredag kommer äntligen min kära J också upp till gävle så jag får träffa henne igen! saknar dig! skynda dig hit! puss!

hej hopp!!

//Paka


RSS 2.0