Sjunker inte så lågt....

... att jag i ett patetiskt försök skriver rubriker som grupponani eller liknande bara för att locka hit folk. Nyss på outsiders handlade det nämligen om sådant och vips finns det massa bloggar med sådana inlägg... stör mig på sånt ..

Melodifestivalen.. Den är verkligen riktigt bra! såg en solklar vinnarlåt i fredags, tyvärr var den utom tävlan. Nämligen Björn Gustavssons fantastiska kärleksförklaring till Carina Berg! haha det var fantastiskt roligt! Helt klart Björn och mr. Luuk som står för underhllningen i årets i övrigt relativt dåliga upplaga av melodifestivalen.
I övrigt gillade jag faktiskt "Terran's" opera låt, kändes lite Nightwish inspirerad... gillar sånt!
förra veckan var tvillingarna i rött och med krångligt namn också solklara vinnare med sin, enligt mig, Mika inspirerade låt!
Men som sagt... Björn Gustavsson... dels del1 där han körde "What is love" och dels Carina berg låten! asbra!Luskat rätt på ett ganska coolt program att leka med fysik i. rita klossar eller vatten, bygg "motorer" .. tja .. se själv vad man kan göra ... tidsfördriv deluxe!


När jag i alla fall är inne på tdsfördriv....
http://nanok.com/pang
skönt cowboylir där man som den nybörjare man är då det komemr till att panga pistol får börja med att duellera mot andra enka motsåndare.. När man kommit upp sig lite har man råd med bättre grejer o kan utmana svårare :)
faktiskt skoj :D

Nu ska jag sluta skriva o börja packa lite pick o pack!
börjar bli farligt irriterad på denna sida som vanligt .. så för att inte sluta helt o hållet igen lägger jag ner för dagen.
hej hej hej

dra på trissor.. nu igen!

kors i taket! sing halleluja! nu bloggar jag igen!
och plötsligt kommer jag ihåg varför jag ogillade denna sidan... den strular so mvanligt..

men men

Efter den anstormning av kommentarer som uppstod efter det förra inlägget känner jag mig tvingad att skriva ett nytt inlägg.
Alla som komenterar verkar ha hakat upp sig på att jag inte ville skriva om mitt privatliv, det är ett ämne som jag komemr undvika, helt enkelt för att det är ett PRIVAT liv och hör inte hemma här i rampljuset.
så är det med den saken!

Kan ju iaf kommentera några av dagens höjdpunkter.
dagen överlägset bästa källa till lustigheter är Metro.

Har bl.a. läst följande om olika skolor....
Barnen på en viss förskola riskerar att förbjudas bära randiga eller prickiga kläder då fröken anser att dessa ger henne huvudvärk. Rent spontant känner jag då att hon kanske inte valt det bästa yrket... om redan kläderna ger henne huvudvärk hur ska det då gå om nått barn är lite högljutt??

På en annan skola, högstadieskola tror jag det var får barnen indragen lunch en vecka om de inte sköter sig. Dethandlade bl.a. om att barnen inte fick gena genom receptionen, detta gav alltså indragen skollunch en vecka, då det var jobbigt med en massa skolelever springande där... återigen känner jag då .. varför jobbar man på en skola om man inte står ut med elever? Har aldrig hört nått som dumt som att klaga på att det är så många elever på en skola. jösses...

Nu lämnar vi skolan och går till en man nånstans, kommer inte ihåg vart, som onanerade öppet i en park eller rtapphus eller vad det nu var. en kvinna anmälde iaf detta och polisen kom och hämtade honom. detta hade ju nu inte vart så kul om det var slut här. MEN denne man kände antagligen likadant så kan ortsatte med.. det han höll på med i polisbilen. inte ens när han kom in i polishuset slutade han .. DET tycker jag är lite lustigt :) det måste ha vart bra skönt antar jag.

en kort kommentar måste jag också skriva om kronofogden som nu har drivit in en skult hon en herre på 1 spänn!!! denne skuld var dock lite gammal så den var nu uppe i 100% ränta vilket gav en total indriven skuld på 2 spänn!! yay! känns skönt när saker går rätt till, folk ska inte tro att de kan smita undan systemet!

detta var dagen metroskörd :D

till sist." En gång medlem i facebook, alltid medlem i facebook " som det gamla talesättet går.
Nån mer än jag som stör mig lite på att det inte finns en funktion för att avregistrera sig från facebook? och att de dessutom anser sig ha upphovrätt till allt material som publiceras där, även alla privata bilder folk lägger upp...

Trevlig helg allesammans, ska sluta blogga nu, känner att detta inte alls vart ett sånt humoristiskt skrivet inlägg som det var tnäkt så nu ger jag upp för idag.. ska bättra mig.. nästa kommer vara humoristiskare

häppåre!
// Paka

flitiga bloggare is the shit

Så var det återigen dags för ett inlägg .. börjar bli en otrevlig vana detta.

Först o främst måste jag hälsa till min kära sambo som jag älskar över allt annat!
GRATTIS på alla hjärtans dag!! (elelr vad man nu säger)

orkar itne berätta om en massa privata händelser längre.. tar lite annat istället...
har de senaste veckorna irriterat mig massor på olika saker här i världen...
varför t.ex. finns Let's Dance??? varför varför varför? jo .. klart jag förstår att de avdankade "stjärnorna" måste få en chans att bli populära bland oss andra vanliga människor igen.. men iaf!

Christer Sjögren. .. hur är det möjligt att denna man vann?? jaja han kan sjunga inget snack om det.. men det var ju en fruktansvärt dålig låt. kan itne tänka mig nått mer pinsamt än att skicka honom till finalen! joo klart jag kan tänka mig nått mer pinsamt .. men iaf...
o den andra christer, va han nu heter.. han som typ står bakom kulisserna o antagligen är ansvarig för nått..
han satte 500.- på amy o sjögren och vann då 15000. kan tyckas lite märkligt att han spelar eftersom han är en av de få som fått höra bidragen innan.. idiot!

läste också idag i tidningen om nån tjej som på nån anonym "sexsajt" aktionerat ut sig själv för sex.
Nu har hon blitt gravid och har d¨å domstol fått rätt till att veta vem den anonyme "vinanren" var.
varför varför varför skyddar man sig inte om man nu måste sälja sin stackars kropp????

Nu till Bra grejer...

bloggtips: http://bmi26.blogg.se/
behövs inga komentarer dit...

Ben Heck, killen som tycker om att bygga om saker så att de blir lite bättre...
en helt vanlig hemmapysslare som bygger om grejer helt enkelt .. ungefär som jag också har gjort nån gång .. som alla har gjort .. skillnaden är dock att hans prylar funkar efteråt och blir sjukt bra.. jösses...
ett litet exempel på en ombygt Xbox-360 till en laptop.
för intresserade finns det även "tydliga" instruktioner över hur han gjort också.


http://benheck.com/02-03-2008/xbox-360-elite-laptop


Nu får det vara fördigbloggat för idag ... kanske återkommer inom ett tag av nått slag.

RSS 2.0