iPhone 2.0 nytt nyhetsbrev från telia.

Det senaste nyhetsbrevet från telia innehåller samtliga priser står det. det som är nytt är så vitt jag kan förstå att man nu ser vad det kostar med vanliga abonnemang också, för dom (oss) som tyckte att telia drog till med ett gigantiskt överpris på de specialanpassade abonnemangen ska det alltså finnas alternativ.

Hela tabellen finns här

som det ser ut så kan man inte köpa en iPhone utan att få minst 18 månaders bindningstid. känns sjukt med tanke på att jag och många med mig ofta byter telefon minst var 18de månad, visst vissa har hängt med längre men jag vill inte skriva avtal på en så lång tid utan att vara säker på att ajg vill ha den så länge.
Alternativet verkar vara om man har mer än 3 månaders bindningstid, då man ska kunna köpa en iPhone 3G till följande pris (med bibehållen bindningstid):
iPhone 3G 8 GB: 4695 kr
iPhone 3G 16 GB: 5495 kr

Här kan man ana priset på telefonen lös, utan bindningstid. Och detta är alltså ljusår över herr Jobs utlovade priser.

Nä Telia, har en känsla av att ni lyckats avskräcka en hel del personer med detta. Kommer givetvis vara massor med folk som köper denna, men inte i den utsträckning det hade kunna vart.'

"iPhone 3G kommer inte att kunna köpas med Telia Refill.
Eventuella rabattavtal på telefoner kan inte kombineras med iPhone 3G."

Dumheter..

Nä nu ska jag vara lite irriterad på detta nån minut innan det är dags att sätta igån med jobbet!

//P


Kommentarer
Postat av: Patrik

Men vad sägs om det som skrivs dels på macfeber om den eventuella bristen på iphones tills relesen pga att Apple inte skicar så många iphones till sverige för att de befarar att ryssar kommer köpa upp en massa telefoner för att sedan exportera dom och sälja i ryssland. Hur ska man ta det? verkar som att man får ligga i för att få en!

Postat av: Paka

har sett det lilla inlägget, ser väl egentligen inte att det ska bli nått problem, eller jo det kanske det blir :) Men även om inte ryssarna nu skulle köpa upp en drös så tror jag inte att den mängd telefoner som släpps kommer räcka till.

Trots en aning överpris kommer det vara ett stort sug efter dessa, som kommer försvinna relativt direkt med eller utan ryssar.Sen är det bara fånigt av Apple om de släpper minde telefoner till norden av rädsla för att ryssarna ska köpa dom, de får ju sälja sina telefoner hur som helst :) Men har inte sett nån officiell källa på det än heller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P

Trackback