dra på trissor.. nu igen!

kors i taket! sing halleluja! nu bloggar jag igen!
och plötsligt kommer jag ihåg varför jag ogillade denna sidan... den strular so mvanligt..

men men

Efter den anstormning av kommentarer som uppstod efter det förra inlägget känner jag mig tvingad att skriva ett nytt inlägg.
Alla som komenterar verkar ha hakat upp sig på att jag inte ville skriva om mitt privatliv, det är ett ämne som jag komemr undvika, helt enkelt för att det är ett PRIVAT liv och hör inte hemma här i rampljuset.
så är det med den saken!

Kan ju iaf kommentera några av dagens höjdpunkter.
dagen överlägset bästa källa till lustigheter är Metro.

Har bl.a. läst följande om olika skolor....
Barnen på en viss förskola riskerar att förbjudas bära randiga eller prickiga kläder då fröken anser att dessa ger henne huvudvärk. Rent spontant känner jag då att hon kanske inte valt det bästa yrket... om redan kläderna ger henne huvudvärk hur ska det då gå om nått barn är lite högljutt??

På en annan skola, högstadieskola tror jag det var får barnen indragen lunch en vecka om de inte sköter sig. Dethandlade bl.a. om att barnen inte fick gena genom receptionen, detta gav alltså indragen skollunch en vecka, då det var jobbigt med en massa skolelever springande där... återigen känner jag då .. varför jobbar man på en skola om man inte står ut med elever? Har aldrig hört nått som dumt som att klaga på att det är så många elever på en skola. jösses...

Nu lämnar vi skolan och går till en man nånstans, kommer inte ihåg vart, som onanerade öppet i en park eller rtapphus eller vad det nu var. en kvinna anmälde iaf detta och polisen kom och hämtade honom. detta hade ju nu inte vart så kul om det var slut här. MEN denne man kände antagligen likadant så kan ortsatte med.. det han höll på med i polisbilen. inte ens när han kom in i polishuset slutade han .. DET tycker jag är lite lustigt :) det måste ha vart bra skönt antar jag.

en kort kommentar måste jag också skriva om kronofogden som nu har drivit in en skult hon en herre på 1 spänn!!! denne skuld var dock lite gammal så den var nu uppe i 100% ränta vilket gav en total indriven skuld på 2 spänn!! yay! känns skönt när saker går rätt till, folk ska inte tro att de kan smita undan systemet!

detta var dagen metroskörd :D

till sist." En gång medlem i facebook, alltid medlem i facebook " som det gamla talesättet går.
Nån mer än jag som stör mig lite på att det inte finns en funktion för att avregistrera sig från facebook? och att de dessutom anser sig ha upphovrätt till allt material som publiceras där, även alla privata bilder folk lägger upp...

Trevlig helg allesammans, ska sluta blogga nu, känner att detta inte alls vart ett sånt humoristiskt skrivet inlägg som det var tnäkt så nu ger jag upp för idag.. ska bättra mig.. nästa kommer vara humoristiskare

häppåre!
// Paka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0