MPM160 is the Shit!

Oj oj oj

Ingen egentlig anledning till ojjandet i början .. har helt enkelt svårt att komam på en bra början .. har inte så mycket att skriva om.

Var hos SRG idag igen o kollade hur det gick med bygget av maskinen, MPM160,  vi gör delar av styrsystemet till för exjobbet.
De har kommit igång nu! Den blir redigt stor! häftigt :) Kollade också på vår lutningsgivare, funderade lite på placeringar av den och 4 st andra givare, fixade lite för kabeldragning och så tog vi lite bilder. Ser framemot attfå se maskinen i rörelse nu och se om den automatiska nivelleringen vi skapat faktiskt fungerar :D 

Johanna har vart väldigt flitig idag visade det sig när jag kom hem. Dels var det alldeles nystädat! Sen fanns det sådär en 130 nybakta frallor i frysen plus att mat stod på spisen och var i princip klar när jag kom hem :) så ska man ha det :D tack älskling!

Angående vår "bal" på kåren börjar jag tro att det rör sig om nån mer elelr mindre privat tillställning. kanske nån viss utbildning som har en egen fest elelr nått .. måste nästan vara så pga bristen av information om det.

Nu ska jag se vad Gillian har för onda planer för sina offer denna vecka!
stackars satar

Mors!

Bal på kåren???

Jösses, fick idag av en ren slump vetskap om att det är nån form av bal på kåren nästa fredag för de som tar examen i år ... men det var tydligen bara teknologer där :) vet inte om den helt enkelt bara är till för teknoloegr eller om de inte är nån annan som vill gå ..
Personligen tror jag det beror på att inte en människa vet om att det över huvud taget är en bal. Jag hade ju som sagt ingen aning fram till för en lite stund sen. Nu ska jag inte gå så det kvittar för mig, eller förresten så är det mycket möjligt att jag hade gåttt om jag hade vetat att det var nånting! .. Men jag tycker bara det är lite irriterande och jättekonstigt att det hålls en bal för oss utan att vi får reda på det.
Antar att det finns nån smart tanke i det dock.. Lär ju bli mindre att städa efteråt om ingen är där .. och det är ju skönt!

Eller så har jag missuppfattat allt och det är ingen ... vad vet jag.... har aldrig hört talas om att det vart nån förr heller.

nåväl .. ska gå tillbaka till att inte göra nått mer nu...
film sen kanske .. kan ju hoppas :)

Regn o Rusk

Idag är det riktigt skitväder! det bara regnar och håller på. Kallt är det också .. och mulet .. mörkt o blött o kallt o trisst med anda ord ..
Sånna här dagar är perfekta att bara ligga o slöa o mysa o titta på film och spela spel .. Bara ta det lugnt .. mmmm
kanske ha nått smarrigt godis! mmmmm
Tyvärr tycker tydligen inte Johanna de :D näedå .. hon ska minsan ha mig att gå ut o gå o hålla på istället .. dumheter!

I lördags var det Spring Surprise dag 2. Började med att grilla o ha trevligt på förfesten . sen var det nått band som spelade på BARacken .. tyvärr hade de vansinnigt hög volym så ingen kunde stå framme o lyssna på dom .. Vet nu inte riktigt vem som skötte ljudet.. men det var ingen bra volym. Så vet inte om de var bra eller itne .. hörde bara ett skränande .. Blev trötter (o kankse lite fuller :) ) o drog hem rät tidigt .. via McD . Mmmmmm

Exjobbet börjar ta sig! programmet fick i princip godkännt idag av de som är berörda ... så nu är det bara en massa rapport kvar! tvi vale för att skriva rapport!

Mer än så har nog inte hänt ..
Spelade Monopol i några timmar igår ... ska ev. ta en match till idag .. men kanske lite hårdare regler så det tar slut nån gång! :)

En av våra dödförklarade blommor .. en lite ros har vaknat till liv o blommar för fullt igen ... märkligt :)

Happ

Då var man artist helt plötsligt!

Nu var det över .. Paka, Gud och världen har haft sin  första spelning!
Det var asroligt!
Gick faktiskt bra också :) några små missöden som att ljudet inte alls var bra emellanåt och några små felspelningar och sånt .. men i övrigt riktigt kul!  Var sjukt nervös inför att sjunga "Trying to recall" av hon schlagerMarie. Vi hade också en liten men tapper publik :D Även om vi fick skjuta upp starten med en timma eftersom det i princip inte var en människa där :)
Får väl helt enkelt hoppas att även publiken hade roligt.

Men men .. idag är en annan dag. Ska eventuellt ut på Sporing Surprise idag igen .. får
se hur det känns lite senare ..

Nu ska jag borsta mina tänder och ta mig i kragen o gå ut en sväng ...

Tjaba


Varför är inte skalbaggen ett skaldjur?

Funderade lite över det när vi låg ute i solen idag och skalbaggar o andra småkryg strövade omkring överallt .. Jättekonstigt att inte sådana djur får vara skaldjur! Lika så borde till exempel bananer vara skalfrukter!

Egentligen städdag idag, men vi är inte så sugna på det jusst nu :) får se om det tar sig snart .. annars får vi väl fixa det imorron...  trött idag.

Tips på nån bra film nån ?


Tack och hej sommaren... men har iaf 3 nya spel

Förlåt .. ingen blogg igår heller .. hade inte tid helt enkelt .. kommer nog snart sluta be om ursäkt för en missad dag .. känns inte som nått så hemskt ..att bara missa en dag menar jag ..

Igår var den sista repningen inför spelningen på fredag. Vi låter bra nu! ska plugga lite texter imorron tänkte jag .. men annars är det helt ok nu!

Var på möte om sommarjobbet igår .. Blir jobb från v 27 till 1 sept. vilket betyder att jag kommer vara ledig i bara en vecka .. vecka 26. blir sisådär kul. men men .. jusst nu känns det inte så motiverande .. kanske känns bättre efter sommaren. Dessutom skall jag inte bo hemma i Gävle heller .. utan borta där jag jobbar , mend et blitr nog bara i två veckor. och så får jag en hyrbil :) en Renault Kangoo antaligen.

Jag och Johanna tänkte kola vad det där nya monopol kostade idag .. men kontokort o sånt istället för pengar .. det var asdyrt! 600 spänn! och jag vet itne om det är nå vidare klu att spela om man inte har pengarna. skulle sakna dom, tror inte det är lika kul med kontokort!
Nån som provat som vet?
Så istället köpte vi tre(!!!)andra spel ... eller egentligen 2.5 spel .. ett litet resemonopol och ett Genispel. och så köpte vi ett Yatzyblock.
joo .. i monopol så ingick typ 7 nycklar... hallå .. har vi köpt fångarna på fortet eller.. skynda skynda .. kan bara höra gundes röst .. skynda skynda .. ... men seriöst . nån som vet vad dessa är bra till? har aldrig vart med om nycklar i Monopol!

Så nu är vi fulladdade med spel! de e nice. Synd bara att Johanna drar hem snart. vi hinner ju inte prova dom knappt :)

Missa inte årets händela på BARacken nu bara .. ca: 19.00 - 22.00  med Paka, Gud och världen!

älskar dig älskling, kommer sakna dig i sommar!

Hemgjord Pizza och Göta kanal!

Mmmhar lyxat till det med hemgjort pizza idag! jättegott! lök, champinjoner, tomatsås, ost, pizzakrydda, jalapeños, tabasco, köttfärs och bacon .. om jag inte glömt nått .. gott var det iaf! tyvärr råkade jag tappa en bit på mattan så nu ligger den i blöt :)

Tänkte kolla lite på Göta kanal 2 - kanalkampen snart .. Johanna har ju inte sett den, inte alla som ser den på bio som jag tydligen, tycker personligen att den var helt ok! smårolig rakt igenom ..

såg en hel hög me små ankbarn i boulognern tidigare idag .. små lustiga blixtsnabba krabater ...

Har inte så mycket mer åt intresseklubben att anteckna idag .. 
ska imorgon på möte om sommarjobbet och så har vi som mål att imorgon skriva klart en liten inledning på exjobbet om vad CAN-bus är för något .. inget som jag ser fram emot .. inget som jag egentligen bryr mig om .. men vårt program/system använder sig av det så det borde ingå i rapporten .. tvi vale!

Erik fick såklart stipendie idag .. igen ... jag fick inte stipendie idag ... heller ...  kul när det går bra för andra ... det var till o med ett ganska stort stipendie ju .. men men .. grattis Erik! gläds med dig ... morr

mors

Frukt eller färg?

Är nu hemma i Gävle igen efter en liten "semester" hos päronen i  Bollnäs och Söderhamn över helgen.

Spelade som vanligt på Brånan spelet "Med andra ord" och Johanna var för första gången med. Hon hjälpte mig och Martin mot Linn och Johan. och tro det elelr ej. men för första gången vann faktiskt vårt lag en match!! Måste vart Johannas förtjänst :)
Blev en god middag där vi bl.a. av nån anledning jag inte kommer ihåg diskuterade färger .. Och jag vidhåller att jag inte kan förstå hur nån kan påstå att till exempel plommon, apelsin och körsbär är färger. Vem som helst vet väl att detta är frukter. och man äter inte färg! så enkelt är det! Fick däremot lära mig att det finns en färg som heter mauve, även om jag inte riktigt lärde mig hur den färgen ser ut.
Efter det blev det lite Karaoke :D

Idag har det vart jättebra väder! o vi har vart ute o promenerat helt vansinnigt sjukt långt!. om man nu kan gå så långt i Bollnäs ... Tog också en sväng genom stan där vi fick trängas med en annan som också var inne i stan .. Mer folk än så var det inte där....
Sasha passade på att bada lite när vi i alla fall var ute o gick...

När vi kom hem idag hade tomatplantan Elin nästan dött .. Hon såg ynklig och skrynklig ut. Verkar ha vart fint väder i Gävle också så torr som hon var :) Men efter en massa vatten är även hon i form igen!

Jag och Johanna har provat göra lite potatisgratäng idag vilket också blev asgott! mums!
Men nu är det hör tid att inte göra nått mer idag!

Hade


I S-Hamn!

Ber så hemskt mycket om ursäkt, jag bloggade ju ingenting igår!! Men kära lyssnare, det kan hända att det komemr fler sådana dagar .. specieltl nu till somamren då det är fint ute o jag dessutom jobbar HELA dagarna..

Sitter nu i Söderhamn, vi tog oss hit ändå, Johannas huvud till trots. Hon hade alltså huvudvärk i huvudet. :(
Den har nu tydligen flyttat sig lite .. till hals och öronoch sådant :( aldrig bra min stackars Johannal.

Egentligen har det itne hänt nått som är värt att skriva om, som jag kan komma på nu iaf .. åt en god middga igår .. åt en god frukost nyss.. ska la äta god lunch senare antar jag ...

Ska blogga om nått mer intressant sen när nått händer :) Nu ska ajg bara ta det lugnt o njuta lite av ... .. lugnet ..
och reta upp katten Maja lite mer ..



plopp

25 tröjor!

Gårdagens rep gick snabbt och smärtfritt!
Börjar kännas bra nu med Paka, Gud och världen ... vi låter riktigt bra nu!

Städdag idag .. kul .. torsdag .. städa städa städa ..  inte kul ... men går väl egentligen ganska snabbt och enkelt när man är två ..
Johanna kollade igenom sina kläder lite .. hon hade nått i stil med 25 vanliga tröjor, ó typ 16 linnen av nån viss sort .. holy hell!!! jag har typ en tröja o en icke matchande byxa till den...

Johanna börjar också bli piggare, skönt .. orolig för dig ju!
jusst nu lutar det åt att vi drar lite norrut till helgen o träffar lite päron o en syster o tillhörande människor....

kort blogg nu ...
varm som tusan.

Grattis Norge!

pling

ge f*n i våra cyklar!

Har inget att blogga om idag ...
Har vart på skolan o snackat lite med vår handledare om exjobbet... vart ute å gått..

Jusst det .. i morse hade det vart nån förb****d idiot o sabbat alla cyklar i cyckelrummet. Alla ventiler var borta från däcken utom på min. Antar att det var för att jag har sånna bilventiler de inte hade rätt verktyg till. Så innan jag åkte fick jag försöka hitta delar så jag kunde fixa Johannas cykel... kul o glad morgon .. hade retat upp mig rejält inna jag var framme i skolan.

Ska repa lite me bandet idag :) såg att jag är uppskriven som VIP på festen vi ska ´spela på ... :) lite kul.

stackars Johannagumman är inge pigg,, synd om henne nu faktiskt .
puss på dig! o se till att bli pigg o glad igen!

tjom.

hittade en gammal bild på delar av bandet....


Får jag köpa en gift orm?

Har idag inte gjort mycket ... ska försöka komma ihåg att ringa expert snart bara!
Har varit ute i regn o rusk o storm o strålande sol, aningen växlande väder med andra ord, och promenerat .. KÖpt en massa godis och ett par jeans. skönt .. nu behöver jag itne köp a fler sådana i år med andra ord.

Fick lustigheter av Norfelt igår ,.. mastering_swedish_-_lesson_1 - 5
Nån stackars engelsk radiopratare som har svenskalektioner på mp3 som han försöker lära sig.
del två är rolig .. handlar om betoningar och mellanrum ... som tillexempel skilladen mellan att köpa en gift orm och en giftorm. asroligt! leta på det o lyssna på det! hahahahahaha skänker många minuters glädje! :D och man förstår att vi har ett sjukt språk.

Fortfarande oklart om jag ska hem över helgen elelr inte ..
men det finns risk att det inte blier nått spelande denna torsdag heller.. sorry gud o världen....

Håller på med att tvätta kläder jusst nu .. hur kul och stimulerande är det? inte mycket kan jag avslöja för er som inte vet.
Skall återgå till den nu i alla fall .. eller så går jag å köper mjölk så får J gå ner till tvätten... :) hennes ide faktiskt ...

*poof*

Hannibal, Blixtar och dunder!

Det åskar! sånt gillar vi! UNgarna utanför här blev asrädda allihop :) aaaaaaaaahhh iiiiiiiiiiihhh lät det o så sprang allihopa åt olika håll in o gömde sig .. Fast verkar bara ha vart 2 blixtar... var ett tag sen det kom nån nu .. men jag håller hoppet uppe!

Kollade på Hannibal Rising igår! faktistk var den rikigt bra! trodde inte den skulle vara det. Men den kan till o med rekomenderas! stackars sate han hade det inte lätt när han växte upp .. han Hanibal alltså.

Besök i Arbrå idag för Exjobbet, lite delar hade börjat komma hem så det var lite kul att se mer hur maskinen kommer se ut i verkligheten! Men tyvärr hade inte vår lutningsgivare kommit än. Hade vart bra om den gjort det!

Nu mullrar det igen. Johanna står i duschen o funderar om hon borde kliva ur :)

Hade ett fantastiskt tittarrekord på min blogg igår :) om folk faktiskt börjar läsa vad jag skriver måste jag ju börja tänka efter lite om vad jag skriver också ju .. jobbigt :)  men men  ..

Någon som vet hur man gör en egen blogg? Om jag vill ha en på min egna websida. Klart man helt enkelt kan göra en ny sida för varje inlägg. men det verkar ju jättejobbigt! Finns det ingen färdig "bloggkod" man kan ta?

Nu ska jag duscha! Hoppas inte åskan steker mig.

Tjo.

Grattis Linn!

Grattis syster på namnsdagen!
och grattis till er andra som heter Linn också när jag iaf är igång!


Turkiet, som betyder kalkon på engelska.

Jo...

Vi var ju på fest igår, det var mycket trevligt. alltid trevligt med fest, märkligt hur det är så.
En kille presenterade sig med nått i stil med, "Hej, Niklas, men ni kan kalla mig Gunnar" . Det var lite .. .. udda :)

TV'n var såklart på så vi kunde titta på eurovision. Men eftersom det var fest var dt också allt man kunde göra :) titta, inte höra. Så jag sitter i brist på annat att göra o smålyssnar lite på reprisen som går på tv nu. Vissa låtar sg ganska bra ut. Finlands till exempel verkade lite rockig ..

Luuk presenterade precis Tukiet :) och nu är det Turkiet, som ju betyder kalkon på engelska. Det är ju i och för sig sant. otaktiskt att heta så :)

Slog vad om en öl att sverige skulle komma 7a eller bättre... och mycket riktigt kom vi 7a. från botten. kankse inte så lyckat. Kom på att det skulle vara roligare om man inte fick veta vilket land de tävlande komemr från förrän efter omröstningen. Skulle vara mycket roliga då, och antagligen rättvisare. Även om det antagligen krävs ännu mer för att stoppa den tråkiga kompisröstningen alla länder ägnar sig åt. Men det kanske vore en början iaf.

Vet inte vad jag tycker om vinnarlåten.. visst, lite småfin kanske .. men inte ett dugg speciell, tvärtom väldigt tråkig måste jag säga.

Apocalyptica lirade under omröstningen. diggar dom stenhårt. Kul med annorlunda musik. som till exempel hårdrock på Cello. Speciellt låten Drive! och såklart alla deras metallica covers.

va inget mer.

Många blir gamla idag!

image5

image4
Till Bjarne, svärfar, som fyller 50 idag! Dubbelt så gammal som jag till o med .. Där ser man hur ung jag är egentligen :D
Till Anna som faktiskt inte fyller 25 idag förresten.. :) men hon har i alla fall fest idag!

Cheers var i vanlig ordning väldigt gott igår! Johannas klyftor (potatis) har i och för sig kunnat vara inne i ugnen 5 min till. Men annars mums!!!
Alltså den lilla dansaren på talang. Haha han var ju grym! Mina favoriter är han o Swebounce, bara för att jag är lite avundsjuk på deras "Powerstilts" eller vad dom nu heter Måste helt enkelt vara asroligt att hoppa omkring på dom!

FÖRBANNADE HELVETES JÄVLA SKITSIDA!

3 gången jag skriver om den här jävla texten bara för att förhandsgranska knappen inte fungerar alls. trycker jag på den försvinner allt jag skrivit. och ibland när man tar in en bild försvinner allt också. Vad är det för värdelös praktikant som skapat denna sida egentligen. Men dum i huvet som man är fortsätter man använda den. suck.

Kollade på White Noise 2 - The Light igårkväll, nån form av skräckis, ÄLSKAR skräckisar!!!, den började svagt o verkade astråkig men den tog sig efter ett tag och vart faktiskt helt ok! långt ifårn den bästa jag sett, men klart sevärd en mysig hemmakväll med flickvännen!

Någon som har tips på något matställe i Gävle? i samma prisklass som Cheers eller Roma, typ oxfilé 130.-
Vore ju kul att variera sig lite för en stackars fattig student.

Nu ut och gå en sväng + systembolaget o sen slöa lite innan fest!
tjipp

Nu funkar inget på denna sida från helvetet igen.. texten är jättejätteliten. gå o dö!
fixat problemet, fattar inte vad som hände, men tar inte bort mina komentarer angående sidan och ber inte heller om ursäkt

Utseendet spelar roll ..

Har så smått börjar bekymra mig över utseendet på denna sida ... gjorde nån form av Paka-logo istället för den tråkiga standard texten ..
logo
ska väl försöka fixa utseendet i övrigt på sidan senare också....

Cheers! Hysteres is the shit...

Fick lite feedback i förrgår från en av de som skapat programmet vi fixar vårt automatiska styrsystem i. Till exjobbet alltså. Han tyckte bl.a. att vi skulle fixa lite hysteres så att inte systemet står och slår av och på hela tiden .. Efter att ha klurat på det lite igår så slog det mig i morse att det inte alls borde vara så svårt att fixa. Så det har jag gjort idag! vilket känns bra! Har också kommenterat koden lite så att folk ska begripa vafan som händer :)

Datorproblem som vanligt .. denna bärbara som havererade häromdagen har så smått vaknat upp igen och fungerar skapligt. Men ibland tar den en paus på nån halvtimma där man gott får sitta och vänta på att den ska vakna igen :) men den brukar bara ta dessa pauser på mornarna, kan datorer vara morgontrötta?
Dessutom har windowsupdate medans jag åt lunch uppdaterat nånting och automatiskt startat om datorn efter det, så nu sitter jag o försöker återskapa lite dokument. Tack Mr Gates för denna helv***s j***A fantastiska funktion med automatisk omstart!

Ikväll är det INTE dags för tacos. Vi har tro det elelr ej bestämt oss efter noggrant övervägande :) att skjuta på tacon till imorgon och istället gå ut o käka på Cheers idag! mmmmmm!!! fantastiskt gott!!
o sen kanske en whiskey, kanske till o med Bowmore 12 year whiskey ikväll framfr tvn, o chips! o talang 2007.
appropå talang...
är Tobbe trollkarl bra på att trolla? jag har aldrig sett honom. trodde han satt i Latjo Lajban och typ trollade bort en peng bakom örat på en liten flicka .. Men det är ju sånt tjat om hans trollkunskaper så jag börjar misstänka att han är bra på riktigt .. är han? nån som har en länk till nått han gör?

Melodifestival semifinal igår... undrar om någon människa i hela sverige faktiskt kollade på hela programmet.....

och fortfarande en KTM 380 -98 till salu! inkl isdäck o plastdelar o annat rammel ..

trevlig helg!

Edit: Givetvis ska jag förutom chipsen och whiskyn också mysa med flickvännen

Datorhaveri! KTM till salu!

Typiskt!
Årets andra dator har havererat för oss. Nu har vi bara en kvar .. Det är inte bra när vi är två som behöver sitta o skriva olika arbeten. Fast den bärbara (en av de havererade) är faktsikt inte helt stendöd... Den bara dör några gånger per dag, så den fungerar att jobba på bara man kommer ihåg att spara HELA tiden! Fantastiskt irriterande.. jaja förhoppningsvis börjar jag jobba snart och får råd att köpa en ny! 


Återigen,
KTM 380 -98 till salu! isdäck samt div tillbehör som plastdelar ingår!
kom o köp!

Paka, Gud och världen.

Så...
i söndags var det en hel dag ägnat åt gitarren, vårt "band" hade fixat så vi fck vara på Kåren och låna deras mickar, högtalare, mixerbort o sånt .. det var roligt! Kul att höra hur det låter när man är förstärkt :) och då vet man att alla gånger man sjunger/spelar fel så hör det mycket bättre, vilket i sin tur faktiskt leder till att man spelar bättre. Låter faktiskt riktigt bra om oss nu! fortfarande nervös över speciellt en låt jag ska sjunga mer eller mindre solo
Preliminärt namn på oss är "Paka, Gud & världen" , det började som ett skämt, men vi tyckte det var ganska kul så det är vad vi heter jusst nu iaf.

Exjobbet  . Det går frammåt, vi har idag kommet en bit till på rapporten och dessutom har vi fått in ett system som känner av när hytten lutar maximalt tillåtet åt olika håll...
och ja, jag inser att ingen som läser detta (och faktiskt .. ingen läser detta :) ) förstår vad jag pratar om med detta .. men jag försöker vara tydlig i alla fall.

Börjar  bli tveksam inför sommarens alla jobb.. Ska ju jobba 12 - 13 timmar per dag hela sommaren inkl helger. bara för lönens skull. Men nu känner jag att det antagligen skulle vara smartare att ta ett annat jobb som jag hade tänkt ta efter sommaren. Får nämligen ta det jobbet även under sommaren om jag vill, och med det jobbet skulle jag få mycket mycket mer ledigt under själva somaren vilket skulle ge tid att träffa sambon och läsa upp matten så jag får min examen!

Nu sitte i i biblan i skolan o ska väl packa ihop mina saker o dra hem. lite långrkigt att sitta här som en idiot alldeles själv...

tja,......

Filmnördig

Såg igår på Mr Beans semester ,,, haha han är helt enkelt svinrolig. Förutsägbart och inte så överraskande. Men förbannat roligt helt enkelt!

Kollade precis på Epic Movie, den var ungefär som väntad den med .. mycket nakna tjejer i konstiga sammanhang o mycket sex, sprit och äckel. :) Precis vad man behöver emellanåt. LIte totalt hjärndöd underhållning!

Ser jusst nu fram emot nån bra skräckis. tar tacksamt emot tips om sådana!

Det är väl ungefär vad som hänt sen sist .. lördag idag så det ju meningen att man ska ta det lugnt o inte göra nånting och det medför ju såklart att jag itne har så mycket att skriva.
Ska lira lite gitarr imorron och har förberett det litegrann.. fixat låtarna o sånt ..

jaja ..

hej

Thank God it's Friday!

Japp så var det fredag igen!
Idag har vi på exjobbsfronten kommit så pass långt att vi valt en en specifik givare från havet av alternativ. Hoppas på att den godkänns av de övere makterna, dvs våra handledare på företaget. Med hjälp av den ska vi alltså då kunna veta exakt hur mycket hytten lutar hela tiden.

Annars har det varit en trött o slö dag, har haft ont i huvudet hela eftermiddagen... Men det börjar släppa nu,. tog en Ipren för ett par timmar sen. (så antaglegen är det inte den som verkar .. har aldrig tyckt att en huvudverkstablett gjort nån skillnad faktiskt)

Idag i sedvanlig ordning vankas det tacos hemma hos Olsson / Ekström! En mycket trevligt liten fredagstradition tycker jag! och imorgon kan man tro att att det blir kyckling! har en förmåga att bli det på lördagar :)

Talang 2007 idag. Bryr mig itne om vad folk säger om att det är taskigt klippt o allt vad det nu är .. jag får lite intrycket av att deltagarna är helt totalt borta vad gäller "showbiz" och tv eller så är de bara dåliga förlorare. Tror personligen mest på det andra ... Vem f*n tycker till exempel att dansa hulahula halvdant är en talang värd 1'000'000 kr.
Däremot tycker jag också att speciellt Tobbes motiveringar ofta inte håller. Han brukar till exempel ofta när han röstar nej köra med att det är bra men itne tillräkligt orginellt. Han har sett samma typ av uppträdande förr.. Samtidigt skickar han vidare mängder av till exempel magiker och musiker som i och för sig är asbra men det är ju kanske inte så nyskapande det heller...
Dock så älskar jag programmet! 

Nog för idag .. hörs!

/Paka


Ge blod Ge liv.

Inlägg #1

Har idag för första gången vart en duktig medborgare och lämnat blod. Fick som tack några strumpor och fika :)
Känns som ett lagomt enkelt sätt att faktiskt göra nånting bra!
sköterskan (som jag antar hon var) satt bredvik mig o tittade hela tiden så att jag itne skulle svimma  eller nått sånt :) Vilket de tydligen gör första gången, sitter bredvid alltså.

Valbog i Måndags var fantastiskt roligt! Sittningarna var i sig inte så fantastiska men dan i övrigt var mycket lyckad tycker jag.
En av min kära sambos kompisar förklarade på engelska för en tysk utbytesstudent att BARacken är ett bra ställe att vara på. man kan t.ex. ägna sig att att "digging the music" :D
finns bilder på paka.fotopic.net

Exjobbet kryper så sakta frammåt, ska för icke insatta alltså bli ett strysystem för en hytt som automatiskt skall hålla sig horisontell oavsett hur maskinen den hör till står. Finns lite funderingar över hur vi ska lösa vissa sökerhetssaker. Men det löser sig väl får man anta.

Det var väl allt för idag ..

eller förresten, en sak till ..
Fan ta hockeyn! varken simpsons eller lyxfällan att titta på ju.
och grattis Oremo för framgångarna hos Gävle IF (eller vad de nu heter, fotbollslaget iaf)

Tack o hej för idag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0