Första arbetsdagen.

Kändes faktistk inte alls jobbigt att kliva upp tidigt igen efter semestern, kanske inte så kul, men inte heller jobbigt. Är väl utvilad o så nu :) Sen är det ju jättedåligt väder nu också, så det hade antagligen bara vart jättetrist att vara hemma också så det gör inte så mycket att det inte är semester jusst nu.
Värre för Älskling som ska vara utomhus på jobbet är det meningen och givetvis är det samma väder där, kan bli långa dagar låter det som om inte vädret bättrar på sig.
Har inte hänt så mycket på jobbet idag egentligen, pratat lite om vad som hänt på semestern med alla o så, hade såklart en jättemassa papper o inkommet gods att ta hand om men det flöt ändå på bra! Så har i princip kommit ikapp nu men känner att det kommer nog komma ganska mycket mer saker denna vecka, och en massa andra prylar som måste göras.

Tydligen har ett gäng idioter gått runt i älsklings hemby och vandaliserat o hållit på, så onödigt o dumt, dessutom vet alla vilka det är tydligen o det är ju inget stort ställe så de kommer ju inte vara så omtyckta framöver ..

jaja har inte hänt så mycket idag så det blir inte så mycket mer tror jag ..
puss J  älskar dig

//P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0